alle maten meisjesfietsen
Blog

Alle maten meisjesfietsen

Een goedkope
meisjesfiets voor elke dame

Meisjesfietsen

Voor een mooie, kwalitatieve en toch goedkope meisjesfiets ben je bij Mooikinderfiets aan het juiste adres. Zij zijn gemaakt van sterke, duurzame materialen, waardoor zij tegen een stootje kunnen. Je bent verzekerd van jarenlang rijplezier.

Bij Mooiekinderfiets vindt je meisjesfietsen in alle soorten en maten. Ze kunnen worden gebruikt voor de dagelijkse ritten van en naar de middelbare school, ook kunnen ze worden gebruikt om te oefenen met zijwieltjes of om gewoon lekker door de stad te fietsen,

Voor kleine meisjes die van honden houden hebben wij de leuke puppyfietsjes van 12 inch, met zijwieltjes, een comfortabel verstelbaar zadel en extra dikke banden.

Voor de iets oudere dames die van en naar school moeten fietsen is er bijvoorbeeld de 28 inch Salutoni meisjesfiets met een bagagerek voorop. Handig voor zware tassen. Maar ook alle meisjesfietsen daartussen zijn in onze webwinkel ruim te vinden.

Ben je op zoek naar een meisjesfiets, dan hangt dat af van verschillende factoren. Bij Mooiekinderfiets vindt je een tool waarmee je heel makkelijk kan filteren, waardoor er een voorselectie voor je wordt gemaakt.

Op deze manier zie je alleen de fietsen die voldoen aan jouw eisen met betrekking tot specificaties. Een eerste belangrijke specificatie is natuurlijk de grootte van de fiets. Op een meisjesfiets die te groot of te klein is, is het niet prettig fietsen.

Meisjesfietsen in verschillende maten

Selecteer in de filteropties het aantal inches dat past bij uw kind. Bij elke fiets staat bij de specificaties de hoogte vermeld, zodat het voor u een stuk makkelijker is om de juiste maat te kiezen. Om het u nog makkelijker te maken hebben wij voor jou een maattabel gemaakt.

Meisjesfiets 10 inch

De 10 inch kinderfietsen van Mooiekinderfiets zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar met een kledingmaat van 86 tot 98. Met bestuur-, verstel – en afneembare duwstang. De juiste fietsmaat voor uw kind vindt u uitsluitend door uw kind op een fiets te zetten.

Het assortiment kinderfietsen bij Mooiekinderfiets is  enorm groot en in zijn geheel in eigen beheer ontwikkelt. Geen China productie, maar kwaliteit voor een faire prijs.

De 10 inch kinderfietsen van Mooiekinderfiets zijn in een onafhankelijk laboratorium getest door Intertek of SGS volgens de strengste Europese kwaliteitseisen ISO 8098.

h

Meisjesfiets 12 inch

De 12 inch kinderfietsen van Mooiekinderfiets zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 4,5 jaar met een kledingmaat van 92 tot 104. De juiste fietsmaat voor jouw kind vindt je uitsluitend door jouw kind op een fiets te zetten.

Het frame van de Volare Rose 12 inch kinderfiets is roze met wit en heeft een hoogte van 21,5 centimeter hoog. De fiets wordt geleverd met zijwieltjes, maar deze zijn ook eenvoudig te demonteren wanneer deze niet meer nodig zijn.

Het zadel en het stuur zijn beide verstelbaar in hoogte, zodat deze altijd op de goede hoogte zijn afgesteld voor jouw kindje. Het zadelhoogte is standaard 43 centimeter. Deze kenmerken maakt de fiets geschikt voor kinderen met een binnenbeenlengte van 43-48 centimeter. 


Remsysteem

Voor de veiligheid heeft deze kinderfiets een terugtraprem en een voorrem. Zo kan jouw dochtertje altijd stoppen wanneer zij wilt en kan ze tegelijkertijd wennen aan de twee type remsystemen. 


Zijwieltjes

Zijwieltjes zijn een goed hulpmiddel om je kindje te leren fietsen. Hierdoor kun je namelijk minder snel vallen met de fiets. Dit geeft een extra stukje veiligheid en zekerheid voor de beginnende fietser. Heb je het idee dat je kindje ook zonder zijwieltjes kan? Dan kun je de zijwieltjes eenvoudig demonteren. 

Montage

De Volare Rose kinderfiets is voor 95% afgemonteerd. Je zult de fiets in een stevige kartonnen doos ontvangen en hoeft er alleen rekening mee te houden dat je zelf het stuur, de trappers en eventueel de zijwielen hoeft te monteren. 


Wielmaat

Om comfortabel en veilig te kunnen fietsen is het van belang om een fiets te kopen met de goede wielmaat. Als je de kledingmaat van de toekomstige bestuurder weet, kun je hiermee ook de wielmaat snel bepalen. Deze kinderfiets heeft een wielmaat van 12 inches en is geschikt voor kinderen met een kledingmaat van 98-110.


Voor de veiligheid heeft deze kinderfiets een terugtraprem en een voorrem. Zo kan jouw dochtertje altijd stoppen wanneer zij wilt en kan ze tegelijkertijd wennen aan de twee type remsystemen. 

Meisjesfiets 14 inch

De 14 inch kinderfietsen van Mooiekinderfiets zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 4,5 jaar met een kledingmaat van 98 tot 110. De juiste fietsmaat voor uw kind vindt je uitsluitend door jouw kind op een fiets te zetten.

Eén van de voeten dient met bijna gestrekt been te rusten op het onderste pedaal. Koop nooit een fiets die te groot is. Je kind wordt angstig wanneer het niet met de voeten bij de grond kan. 

https://mooiekinderfiets.nl/product/volare-lovely-stars-14-inch-meisjesfiets-95-afgemonteerd-2/

  

Meisjesfiets 16 inch     

16 inch kinderfietsen van Mooiekinderfiets zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar met een kledingmaat van 104 tot 110.  De juiste fietsmaat voor uw kind vindt je uitsluitend door jouw kind op een fiets te zetten.

Maak jouw dochter daarom blij met een meisjesfiets 16 inch van Volare! Van dit topmerk zijn verschillende exemplaren verkrijgbaar in onze webwinkel.

Sommige van deze fietsen zijn uitgerust met een mandje aan het stuur terwijl hier bij anderen een rek zit waarmee jouw kind haar favoriete pop of knuffel kan vervoeren. De meisjesfiets 16 inch van Volare is bij ons te bestellen in de favoriete kleuren van uw dochtertje!

Dankzij de blijvende lage prijzen kan je bij Mooiekinderfiets
profiteren van onze meisjesfiets 16 inch aanbiedingen! Zo ben je voor een fiets
nooit teveel kwijt bent. Als je bij ons een fiets bestelt, ben je dus
gegarandeerd van kwaliteit voor een scherpe prijs.

Dit geldt natuurlijk voor al onze modellen! Dus als jouw kleine
meid wat groter wordt, kan je bij ons even voordelig een meisjesfiets 20
inch aanschaffen.

Maar voor het zover is kunt u uw voordeel doen met de meisjesfiets 16 inch aanbieding van Mooiekinderfiets!

Meisjesfiets 18 inch

18 inch kinderfietsen van Mooiekinderfiets zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar met een kledingmaat van 104 tot 116. De juiste fietsmaat voor jouw kind vindt je uitsluitend door jouw kind op een fiets te zetten.

Meisjesfiets 20 inch

20 inch kinderfietsen van Mooiekinderfiets zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar met een kledingmaat van 116 tot 122. De juiste fietsmaat voor uw kind vindt je uitsluitend door jouw kind op een fiets te zetten.

Let op een juiste afstelling van de voorrem. Volgens de Europese norm dient deze strak afgesteld te zijn. Indien dit naar jouw persoonlijke oordeel te strak afgeregeld staat, kan je dit naar eigen inzicht zwakker afstellen. 

Meisjesfiets 24 inch

De 24 inch kinderfietsen van Mooiekinderfiets zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 10 jaar met een kledingmaat van 128 tot 140. De juiste fietsmaat voor uw kind vindt je uitsluitend door je kind op een fiets te zetten.

Wilt u niet teveel hoeven uitgeven aan een hoge kwaliteit tweewieler? Met de goedkope meisjesfietsen 24 inch van Mooiekinderfiets beschermt u de inhoud van uw portemonnee! En hoe voordelig ze ook zijn, onze fietsen zijn met de grootste zorg in elkaar gezet en afgewerkt, van montage tot verf.

Vele van onze goedkope meisjesfietsen 24 inch modellen zijn naast een bagagedrager ook voorzien van een handig fietsrek aan de voorkant. Hier kan uw dochter bijvoorbeeld haar schooltas op kwijt. Ook kan ze haar schoolbenodigdheden kwijt in één van onze mooie fietskratten.

Bestel de goedkope meisjesfietsen 24 inch en eventuele accessoires tegen scherpe prijzen bij Mooiekinderfiets.

Deze Volare Excellent kinderfietsen 24 inch van Volare zijn uitgevoerd in diverse mooie kleurstellingen zoals, parelmoer, oceaan blauw, perzik en een mooie mint groene kleurstelling.

De fietsen hebben een afgesloten kettingkast voorzien van groene details, een zeer stevige bagagedrager inclusief snelbinders, een oversized voorvork, voorframe en is voor 95% afgemonteerd. Wanneer je deze fiets binnenkrijgt, kun je bijna direct wegfietsen. 

Comfort
Comfort is het allerbelangrijkst wanneer je een langere afstand moet fietsen. Het is daarom ook niet toevallig dat juist over deze onderdelen goed nagedacht is.

Het comfortabele zadel en de handvaten, maar ook de Innova luchtbanden zijn hier voorbeelden van. Daarnaast werkt de verlichting op een batterij, zodat je in het donker niet zwaarder hoeft te trappen.

Pakjesdrager
De fiets is zowel voor als achter voorzien van een pakjesdrager. Er zijn geen fietstassen meer nodig, de tas kan gewoon voorop de fiets bevestigd worden.

Je hoeft niet bang te zijn dat je tas van de fiets afvalt, zowel voor als achterop de fiets zitten namelijk snelbinders waarmee je alles goed vast kunt zetten. 

Innova
De banden van deze kinderfiets zijn Innova banden en voorzien van reflectie aan de binnenzijde. Deze banden zijn, naast dat ze zeer veilig zijn, ook nog eens zeer comfortabel om lange afstanden mee te fietsen.

Ideaal voor kinderen die naar de middelbare school een lange(re) afstand moeten overbruggen.

Veilig
Met deze fiets ben je driedubbel veilig bezig! Je bent goed zichtbaar in het donker dankzij de (op batterij werkende) voor en achterverlichting en de reflecterende onderdelen, waaronder de velgen.

Daarnaast is het ook nog eens zeer veilig deze fiets ergens neer te zetten dankzij het bevestigde slot. Hierdoor hoef je je als ouder niet meer druk te maken over een onbeveiligde fiets.

Tot slot heeft deze fiets ook nog eens zowel een terugtraprem als een v-rem, waarmee je zowel het achter – als het voorwiel tot stilstand kunt laten komen. 

Montage – 95% rijklaar
De montage van deze kinderfiets is letterlijk een fluitje van een cent! De fiets is voor 95% rijklaar, waardoor je zoon of dochter binnen no-time aan het fietsen is.

Je ontvangt de fiets is een mooie stevige kartonnen doos en het enige wat je hoeft te doen is je fiets uit de doos te halen, het stuur recht te zetten en de pedalen te bevestigen.

Meisjesfiets 26 inch

De 26 inch damesfietsen van Mooiekinderfiets zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar met een kledingmaat 140 – 152. De juiste fietsmaat voor je kind vindt je uitsluitend door je kind op een fiets te zetten.

Comfort
Comfort is het allerbelangrijkst wanneer je een langere afstand moet fietsen. Het is daarom ook niet toevallig dat juist over deze onderdelen goed nagedacht is

Nexus 3
Maar het belangrijkste op het gebied van comfort mag natuurlijk niet ontbreken. Dit zijn namelijk de Nexus 3 versnellingen, waar deze fiets mee voorzien is. Moet je even een heuveltje op, of juist een heuveltje af?

Dan kun je de weerstand van de fiets makkelijk aanpassen dankzij deze versnellingen. Het afstellen van deze versnellingen is, met behulp van steeksleutel 10, een makkelijke klus en je kunt zo weer de weg op!

Doordat de fiets voor 95% gemonteerd geleverd wordt, staat de versnelling bij aflevering al goed ingesteld. 

Innova
De banden van deze kinderfiets zijn Innova banden en voorzien van reflectie aan de binnenzijde. Deze banden zijn, naast dat ze zeer veilig zijn, ook nog eens zeer comfortabel om lange afstanden mee te fietsen. Ideaal voor kinderen die naar de middelbare school een lange(re) afstand moeten overbruggen.

Meisjesfiets 28 inch

De 28 inch damesfietsen van Mooiekinderfiets zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van  12 jaar en ouder met een kledingmaat XS+. De juiste fietsmaat voor je kind vindt je uitsluitend door je kind op een fiets te zetten.

Let ook op een juiste afstelling van de voorrem. Volgens de Europese norm dient deze strak afgesteld te zijn. Indien dit naar jouw persoonlijke oordeel te strak afgeregeld staat, kan je dit naar eigen inzicht zwakker afstellen. 

alle maten meisjesfietsen

Deze Salutoni Excellent damesfietsen 28 inch van Volare zijn uitgevoerd in diverse mooie kleurstellingen, bijvoorbeeld een mooie mint groene kleurstelling en zijn voorzien van lichtbruine details. De fiets heeft een afgesloten kettingkast voorzien van groene details, een zeer stevige bagagedrager inclusief snelbinders, een oversized voorvork, voorframe en is voor 95% afgemonteerd. Wanneer je deze fiets binnenkrijgt, kun je bijna direct wegfietsen. 

Aantal versnellingen

Een volgende belangrijke keuze is of de meisjesfiets versnellingen moet
hebben, en zo ja, hoeveel. Wanneer uw kind elke dag minstens 10 kilometer naar
school moet fietsen tussen vlakke weilanden en over flinke hoogteverschillen,
dan is wellicht een van de goedkope meisjesfietsen met liefst 7 versnellingen
de juiste keuze. Rijdt uw kind alleen door de stad, zonder tegenwind? Dan is
een fiets zonder versnellingen een prima aankoop.

Meisjesfiets bestellen

Heeft u de juiste goedkope meisjesfiets gevonden op onze website Mooiekinderfiets.nl? Het bestellen van onze meisjesfietsen is snel en gemakkelijk. De levertijd verschilt per product, maar in veel gevallen geldt: op werkdagen voor 14.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Zo kan uw kind snel genieten van zijn of haar nieuwe tweewieler.

Gerelateerde blogs

Leave a Comment

De waardering van www.mooiekinderfiets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.