Betalen & verzendkosten

Betalen & verzendkosten

BTW

Alle in onze webshop vermelde prijzen zijn inclusief 21% Btw.

iDEAL

iDeal:

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode – ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor Postbank TAN of Access Key voor Fortis – bij de hand.
* Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren.
* iDEAL is bij Mooiekinderfiets/nl volledig gratis.

Deze methode is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Het grote voordeel van iDeal is dat uw betaling direct verwerkt wordt en u de betaling gelijk kunt zien op uw bankrekening. U ontvangt direct een melding dat u de betaling heeft verricht en uw bestelling zal z.s.m. mogelijk worden verzonden.

Paypal

Wat heb je nodig ? Een e-mailadres en Paypal account.

Bij het online doen van uw bestelling geeft u bij betalingswijze aan via Paypal te willen betalen. Na het invullen van uw gegevens, het controleren van uw bestelling en het accepteren van de algemene voorwaarden wordt u doorverwezen naar het beginscherm van Paypal. Hier vult u uw e-mail adres en Paypal wachtwoord in. Vanaf daar wordt u stap voor stap door het betalingsproces geloodst.

Alle Paypal betalingen die u aan Mooieekinderfiets.nl doet worden door Paypal gereserveerd. Indien de producten niet geleverd worden kunt u via Paypal een onafhankelijk onderzoek laten instellen. Nadat wij van Paypal een bericht hebben ontvangen dat de betaling is gelukt zullen wij uw bestelling z.s.m. uitleveren. Voor het gebruik van Paypal rekent Paypall 3,4% over het totaal factuurbedrag. Wij berekenen deze kosten aan u door.

Creditcardbetaling via Paypal

In plaats van een paypal rekening kunt u ook uw creditcard (Visa/MasterCard/American Express) gebruiken. U betaalt bij ons via het paypal systeem met uw creditcard. De bijdrage voor het betalen via Paypal bedraagt € 0,99.

Mister Cash:

MisterCash is uitgegroeid tot de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten. Meer dan 80% van de Belgische webshops biedt Mister Cash aan als online betaalmethode.

SOFORTbanking:

SOFORT Banking (ontwikkeld door Payment Network AG) is een innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat (zeer gerenommeerd keuringsinstituut, m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). Het systeem werkt volgens de PIN/TAN methode. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt door DIRECTebanking.nl automatisch de verbinding tot stand gebracht met uw online bank. De betaling zal dan ook direct verstuurd worden. Op deze manier wordt online shoppen snel en veilig.

Bitcoin

Bitcoin is een veilige online betaalmethode. De veiligheid van Bitcoin zit goed doordacht in elkaar en is gebaseerd op digitale-handtekeningen, bijhouden van alle ooit gedane transacties, encryptie en de samengestelde rekenkracht van alle aangesloten bitcoin-computers.

Verzending en verzendkosten

Wij werken uitsluitend met DHL voor onze postverzendingen. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van het product dat u bestelt, rekenen wij €8, €11,25 of €38 aan verzendkosten binnen Nederland. U ontvangt in alle gevallen een track&trace code van ons per email.

Levertijd

Maandag tot en met donderdagAls u besteld voor 15:00 uur, wordt de bestelling de volgende werkdag door DHL geleverd.
VrijdagAls u besteld voor 12:00 uur, wordt de bestelling maandag door DHL geleverd.
WeekendDe bestelling wordt dinsdag door DHL geleverd.
Nationale feestdagenDe bestelling wordt de eerst volgende werkdag in behandeling genomen en de dag erna afgeleverd.

Bij het verzenden zijn we afhankelijk van het sorteerproces van DHL en daardoor kan het soms voorkomen dat er helaas een vertraging optreedt in de bezorging. Helaas kunnen wij hier niks aan doen. Ook kan bij het opgeven van foutieve of onjuiste verzendgegevens de extra kosten voor bezorging in rekening gebracht worden.

Verkeerd of incompleet bezorgadres !

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Geef dit dan z.s.m. door info@mooiekinderfiets.nl. We proberen de bestelling dan nog voor u te wijzigen. Indien de bestelling reeds verstuurd is, zijn wij helaas genoodzaakt om de bezorgkosten voor het opnieuw versturen in rekening te brengen.

Kunt u zelf tijdstip en dag uitkiezen, wanneer uw bestelling afgeleverd wordt?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. De verzending vindt plaats via DHL en er kan niet een bepaalde datum of tijdstip worden ingevoerd.

U bent 2 x niet thuis, briefje DHL in de bus
U heeft dan 7 dagen de tijd om het pakket op het aangegeven DHL depot af te halen. Wij kunnen hier niet meer in bemiddelen om het toch nog bij u af te leveren.

De waardering van www.mooiekinderfiets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.