herroepingsrecht/bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht moet u altijd contact met ons opnemen via info@mooiekinderfiets.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De teruggezonden artikelen worden altijd gecontroleerd. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig om het product te proberen, dan rekenen wij deze waardevermindering van het product aan u door. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is, het liefst in de originele fietsdoos.

Retourprocedure bij terugsturen per post:

Stuur ons per e-mail een bericht met uw voornemen onder vermelding van het bestelnummer en hetgeen u wilt retourneren en een duidelijke foto van het product wat u terug wilt sturen. Wij sturen u vervolgens per e-mail (of post) het retourformulier, welke u ingevuld mee kunt sturen met de retourzending.

Kosten voor retourneren

  • De retourverzendkosten komen voor uw eigen rekening.
  • Een accessoire (een product dat in een regulier klein pakket past) kunt u zelf verpakken en naar het postkantoor brengen.
  • Voor het verzenden van de fiets moet er een passende doos omheen, daarom is het handig om uw fietsdoos te bewaren.
  • U bent verantwoordelijk voor het geretourneerde artikel totdat dit door ons in goede orde is ontvangen. Wij raden u daarom aan het artikel aangetekend/verzekerd te retourneren.

Leave a Comment

De waardering van www.mooiekinderfiets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.